Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Nyrup Camping


Nyrup Camping er en lille hyggelig familieplads i skovlignende omgivelser med perfekte læforhold. Campingpladsen ligger 7 km fra Helsingør i retning mod København (38 km) med alle Helsingørs seværdigheder og Sverige inden for ganske kort køreafstand.

På legepladsen, som består af en bund med sand er der kommet et nyt legehus og klatrestativ samt nogle små vippedyr. Der er et stykke med græs, hvor der er blevet sat en basketkurv op og til sidst har vi gyngestativer samt rutschebane. Hoppepude.

Pladsen har også fået etableret minigolfbane, med 13 forskellige små baner. Og der er petanquebane, som er gratis at benytte, når man er campist.Upload dine billeder

   Anmeld Nyrup Camping   

Informationer

Sjælland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 49139103 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Kongevejen 383, Nyrup, 3490 Kvistgård


   Anmeld Nyrup Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Nyrup Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Nyrup Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Nyrup Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Nyrup Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Nyrup Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Nyrup Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Nyrup Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Nyrup Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.