Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Nysted Camping


Nysted, der ligger smukt omgivet af en rolig natur, har en af de skønneste og mest børnevenlige strande i Danmark. Der er camping i særklasse med hytter imellem slanke bøgetræer og pladser til telte og campingvogne i læ, sol eller skygge - alt efter behag.

Der er kun 25 m til den dejlige strand, som er meget børnevenlig. På pladsen kan der spilles petanque, bordtennis og minigolf.

Nysted by, Danmarks ældste købstad, er et besøg værd, huse i gammel stil - små gader og en af Danmarks hyggeligste små havne med flere spisesteder, kano, bådudlejning og meget mere.

Der er ikke langt til noget - alt på øerne Lolland, Falster og Sjælland samt de små øer er indenfor rækkevidde. Få timers kørsel til de længste destinationer så som Tivoli i København og få minutter til de nærmeste, såsom Knuthenborg Dyrepark og Lalandia. En stor oplevelse som Middelaldercentret i Sundby er kun 13 km væk.Upload dine billeder

   Anmeld Nysted Camping   

Informationer

Sjælland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 54870917 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Skansevej 38, 4880 Nysted


   Anmeld Nysted Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Nysted Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Nysted Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Nysted Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Nysted Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Nysted Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Nysted Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Nysted Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Nysted Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.