Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Nystrup Camping Klitmøller


Nystrup Camping Klitmøller er en familieplads, der sætter fokus på natur, motion, fred og ro.

Campingpladsen ligger midt i Danmarks første og største Nationalpark, og kun 500 meter fra havet. En beliggenhed som giver uanede muligheder.

Fra sæsonstart 2009 kan vi præsentere en nyhed for vores mindste gæster, nemlig en helt ny legeplads.

Klitmøller er et hyggeligt fiskerleje og en levende badeby med fin badestrand, men for surfere fra hele verden er Klitmøller først og fremmest STEDET, hvor man mødes om sporten. Det er ikke uden grund man kalder Klitmøller "Det kolde Hawaii".

Åben: 01.03. - 01.11.Upload dine billeder

   Anmeld Nystrup Camping Klitmøller   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 97975249 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Trøjborgvej 22, Klitmøller, 7700 Thisted


   Anmeld Nystrup Camping Klitmøller   

  Handicapvenlighed:

Samlede handicapkarakterer:

Tilgængelighed:
Puslefaciliteter:
Brugernes vurdering af Nystrup Camping Klitmøller. 1 brugere har stemt.
Brugernes vurdering af Nystrup Camping Klitmøller. 1 brugere har stemt.

Anmeldelser:
08-12-2009 Dejlig rolig familie plads Skrevet af Brian
Dejlig familieplads med ro og fred. Ny legeplads med legeredskaber og hoppepude. Hest der elske gullerøder.


Skriv en anmeldelse af Nystrup Camping Klitmøller

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Nystrup Camping Klitmøller:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Nystrup Camping Klitmøller en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Nystrup Camping Klitmøller. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Nystrup Camping Klitmøller egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Nystrup Camping Klitmøller før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.