Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Odder Strand Camping


Odder Strand camping er en af østjyllands smukkest beliggende campingpladser, blot få meter fra det attraktive Kattegat. Hvis du ikke selv ønsker at springe i bølgerne - der kontrolleres jævnligt i forbindelse med EU´s Blå Flag - er der masser at se på. Pladsen ligger 50 m fra havet med gode fiske og bade muligheder, der er gode muligheder for at gå ture langs stranden.

Foran campingpladsen findes et stort offentligt græsareal, hvor der spilles bold m.m. samtidig med at solen nydes. På selve pladsen findes stor legeplads med bl.a hoppepuder, klatrevæg, rutsjebaner, skak og petang.

På Odder Strand Camping gøres der meget ud af, at det skal være en familie campingplads. Derfor er der en masse for børn og unge at fordrive tiden med. Der er f.eks. 2 udendørs legepladser med masser at legeredskaber. Der er også mulighed for at leje mooncars.

Hvis vejret skulle drille lidt, er der også mulighed for at benytte det indendørs legerum, spille airhockey eller pool. Du kan også medbringe dine egne PS2 spil eller DVD og hygge dig med dem i vores TV stue.Upload dine billeder

   Anmeld Odder Strand Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 86556306 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Toldvejen 50, Bovlstrup, 8300 Odder


   Anmeld Odder Strand Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Odder Strand Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Odder Strand Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Odder Strand Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Odder Strand Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Odder Strand Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Odder Strand Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Odder Strand Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Odder Strand Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.