Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Ore Strand Camping


Ore Strand Camping er beliggende i det smukke sydsjælland kun ca. 2 km fra centrum af den gamle købstad Vordingborg hvor man blandt andet kan se Gåsetårnet som er et enestående bygningsværk ydermere kan du se borgruinen som er resterne af én ad Danmarks største borge. Det gamle Masnedø fort er også en absolut seværdig ting i Vordingborg.

Bevæger man sig en tur til Møn, er der også rigtig mange seværdigheder at kigge på, Mølleporten i Stege, Møns Klint og Geocenteret hvor man kan opleve Møns Klints tilblivelse - for ikke at forglemme en pragtfuld sejltur med MS Discovery hvor man kan se det imponerende syn af Møns Klint fra søsiden.

Naturligvis er der også masser af ting børnefamilierne kan opleve f.eks Bon-Bon Land v/Næstved, Nykøbing Falster Zoo, Krokodille Zoo på Falster, Knuthenborg Safaripark og meget meget mere.Upload dine billeder

   Anmeld Ore Strand Camping   

Informationer

Sjælland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 55778822 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Orevej 145, 4760 Vordingborg


   Anmeld Ore Strand Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Ore Strand Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Ore Strand Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Ore Strand Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Ore Strand Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Ore Strand Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Ore Strand Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Ore Strand Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Ore Strand Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.