Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Ostseebad Damp


I kort køreafstand fra Danmark finder man Ostseebad Damp Feriecenter. Feriecentret ligger ud til en skøn sandstrand ved Østersøkysten, og udover de udendørs bademuligheder, er der også et badeland med plads til både store og små.

Derudover er der masser af fritidsaktiviteter såsom squash, tennis, minigolf og klatretårn. For børnene er der indendørs legeland, udendørs legeplads og meget mere.

Du finder lejligheder og huse i alle størrelser, og har du lyst til lidt shopping, ligger Eckernförde og Kiel i nærheden.


Se alle billederne her
Upload dine billeder

   Anmeld Ostseebad Damp   

Informationer

Slesvig
Tyskland


Yderligere info:
Tlf: 0431/678 682 / Gå til hjemmesiden

Online booking:
Book hos Feline

Adresse og kort:
Seeuferweg 10, 24351 Ostseebad Damp


   Anmeld Ostseebad Damp   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Ostseebad Damp.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Ostseebad Damp. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Ostseebad Damp

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Ostseebad Damp:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Ostseebad Damp en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Ostseebad Damp. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Ostseebad Damp egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Ostseebad Damp før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.