Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Poppelhuset Bondegårdsferie


Bare halvanden times kørsel sydpå fra København ligger der en vidunderlig stråtækt bondegård fra 1707, tæt på havnebyen Nysted på Lolland. I "Poppelhuset" hilses man velkommen af Elsebeth og hendes tre prægtige heste, der nyder den landlige idyl med udsigt over Østersøen og korngule marker så langt øjet rækker.

Den ene af gårdens længer udlejes fra maj til oktober, og her er både hjerterum og plads til en vidunderlig ferie for børnefamilien, der trænger til at nyde naturen, lyden af havet og vrinskende heste. Den charmerende og rummelige lejlighed på 160 m2 er opdelt i to etager med i alt 7 sovepladser fordelt på tre rum. Fra det store soveværelse på første sal er der udgang til en stor skøn terrasse med havudsigt, og fra stuen er der udgang til en overdækket terasse med grill og udsigt over folde, marker og med havet som baggrund. I stuen er der pejs og forbindelse til det store åbne køkken.

Gårdens tre heste er alle meget omgængelige, og der er noget for både begyndere og trænede ryttere. Til gården hører også to kajakker, som kan sættes i havet få hundrede meter fra gården.Upload dine billeder

   Anmeld Poppelhuset Bondegårdsferie   

Informationer

Sjælland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 25312473 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Strandhus Alleen 20, 4880 Nysted


   Anmeld Poppelhuset Bondegårdsferie   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Poppelhuset Bondegårdsferie.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Poppelhuset Bondegårdsferie. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Poppelhuset Bondegårdsferie

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Poppelhuset Bondegårdsferie:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Poppelhuset Bondegårdsferie en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Poppelhuset Bondegårdsferie. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Poppelhuset Bondegårdsferie egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Poppelhuset Bondegårdsferie før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.