Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Poul Eeg Camping


Danmarks nordligst beliggende campingplads.

På Poul Eeg Camping er der en helt speciel atmosfære, som gæsterne værdsætter. Der er ro og fred, men alligevel kun få minutters gang til det pulserende liv i Skagen.

Pladsen råder over godt 420 enheder og 10 udlejningsvogne. Disse er fordelt på hele 97.000 m2, så her er luft omkring vognene og højt til loftet. Tæt beplantning gør det nemt at finde en lun, læ-fuld krog at nyde solen, ferien og hinanden i. Der er også tænkt på børnene. To legepladser, hoppepuder, mooncars, klatrevæg og boldbaner giver sved på panden og nye ferieglade legekammerater.

Når du nyder ferien på Poul Eeg Camping, er du tæt på alting – shopping, caféliv, restauranter og ikke mindst kunst, kultur og musikfestival. Hvem kender ikke til Skagen malerne eller de berømte fiskerestauranter på Skagen Havn? Skagen summer af liv, og er altid et besøg værd.
Upload dine billeder

   Anmeld Poul Eeg Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 98441470 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Batterivej 21, 9990 Skagen


   Anmeld Poul Eeg Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Poul Eeg Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Poul Eeg Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Poul Eeg Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Poul Eeg Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Poul Eeg Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Poul Eeg Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Poul Eeg Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Poul Eeg Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.