Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Pyttegården


Pyttegården byder på ægte bornholmsk atmosfære og charme dog med nutidens komfort og faciliteter. Gården der et ombygget hønseri, "pytte" betyder høne på bornholmsk, ligger midt på Bornholms karakteristiske nordøst kyst. Gården ligger højt blot 300 m fra kysten, omgivet af marker og en lille å. Derfor har alle ferielejlighederne på Pyttegården dejlig udsigt til både havet og det omgivende landskab. Hvor der før var høns på gården, har vi i dag katte og får.

Lejligheder
Der er 10 ferielejligheder fordelt i to bygninger på en 17.000 m2 stor grund med græsplæner, haver og legeplads. Lejlighederne varierer fra 42 m2 til 94 m2 for 2 til 6 personer. Alle lejligheder har egen terrasse eller have med havemøbler og grill.Upload dine billeder

   Anmeld Pyttegården   

Informationer

Bornholm
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 56485680 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Kjeldsebyvej 3, 3760 Gudhjem


   Anmeld Pyttegården   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Pyttegården.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Pyttegården. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Pyttegården

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Pyttegården:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Pyttegården en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Pyttegården. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Pyttegården egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Pyttegården før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.