Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Råbjerg Mile Camping


Råbjerg Mile Camping ligger i et af de mest særegne stykker natur i Danmark - tæt ved Skagen og Frederikshavn og med Råbjerg Mile som nærmeste nabo. Kun få minutter til skønne badestrande - om I vælger Vesterhavet eller Kattegats børnevenlige sandstrand.

På Råbjerg Mile Camping er børnene i centrum. Der er indrettet en ny spændende legeplads med bl.a. et par store hoppepuder, rutsjebane, svævebane og et klatretårne - alt hvad en flok små tarzaner kan ønske sig. For de større børn er der boldbane, tennisbane, bordtennis, Airhokey og Petanque. Rundt på pladsen er der små legepladser til de mindste børn.

På pladsen er der en nyopført indendørs pool - her sker der noget for både store og små. Der er indrettet en adskilt lavvandet afdeling med en lille rutsjebanefor de små. De lidt større kan boltre sig i det store bassin, ligeledes med rutsjebanne og mulighed for leg og aktivitet. Far og mor kan vælge at læne sig tilbage i boblebadet eller gå en tur i saunaen.

I Råbjerg Mile Campings udendørs poolområde er der plads til hele familien. For de yngste er der et adskilt lavvandet bassin med en hyggelig rutsjebane og mulighed for lidt vandplaskeri med mor og far. De lidt større kan boltre sig i det store bassin, også med rutsjebane og med plads til en rask svømmetur. Er I mere til afslapning, er der naturligvis solsenge til fri
afbenyttelse.Upload dine billeder

   Anmeld Råbjerg Mile Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 98487500 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Kandestedvej 55, 9990 Skagen


   Anmeld Råbjerg Mile Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Råbjerg Mile Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Råbjerg Mile Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Råbjerg Mile Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Råbjerg Mile Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Råbjerg Mile Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Råbjerg Mile Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Råbjerg Mile Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Råbjerg Mile Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.