Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Rågeleje Strand Camping


Rågeleje Strand Camping er en rolig og børnevenlig familieplads for hygge og naturelskere, beliggende ved skov- strand og de fredede Heatherhill bakker, som får ens tanker hen på det skotske højland.

Pladsen ligger få minutters gang fra Kattegat med flot badestrand, som også indbyder til kystfiskeri med gode fangstmuligheder. Cental beliggenhed for udflugter i det Nordsjællandske samt gode forbindelser til København. For naturelskere er der rige muligheder for trave- og cykelture.

Rågeleje er en velfungerende plads med helt vandrette parceller og lave hækplanter. En plads for familien.
Af faciliteter kan nævnes:
- Legeplads
- Boldbane
- One way basket
- Udendørs bordtennis
- Stor skak
- Bordfodbold
- 2 store hoppepuderUpload dine billeder

   Anmeld Rågeleje Strand Camping   

Informationer

Sjælland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 48715640 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
VejbyHostrupvej 2, Rågeleje, 3210 Vejlby


   Anmeld Rågeleje Strand Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Rågeleje Strand Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Rågeleje Strand Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Rågeleje Strand Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Rågeleje Strand Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Rågeleje Strand Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Rågeleje Strand Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Rågeleje Strand Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Rågeleje Strand Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.