Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Rødgård Camping


På Rødgård Camping finder I den sejeste legeplads for de små campister. Her er både kravlenet, rutschebaner, klatrevæg, gynger, klatretårn, hoppepuder, trampolin - og meget mere! Området er et populært mødested - og det er nemt at finde
nye kammerater. Her summer der af liv i de lyse sommeraftener.Stor fælles grillplads hvor familien kan grille en god bøf
og børnene kan lave snobrød. Her er der mulighed for at tilbringe nogle hyggelige timer samen.

MINIGOLF
Kom og prøv vores nyindrettede minigolfbane med 12 baner. Tag en familiedyst og se hvem der er bedst. Bolde og køller kan lejes i informationen.

SPILLEHAL
Er vejret til indendørs aktiviteter, så er spillehallen ét af de steder man kan muntre sig på Rødgård Camping. I hallen finder i airhockey, skydespil, racermaskiner, bordfodbold, bordtennis m.m.

LEGELAND
Her kommer I ikke til at kede Jer! På Rødgård Camping har vi et 500 m2 stort indendørs legeland med masser af skæg og ballade for de yngste. Gå på opdagelse i de store 3-etagers softplayområde hvor der er et væld af tunneller, gange og rutchebaner.
Eller skyd efter de andre pirater med boldkanonerne!Upload dine billeder

   Anmeld Rødgård Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 75163311 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Rindby Strand · Kirkevejen 13, 6720 Fanø


   Anmeld Rødgård Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Rødgård Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Rødgård Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Rødgård Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Rødgård Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Rødgård Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Rødgård Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Rødgård Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Rødgård Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.