Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Rødhus Klit Camping


Pladsen er helt ideel for naturelskere og giver optimale muligheder for cykel- og vandreture i området.

Enhedspladserne er store (100 m² - 300 m²) og er alle omgærdet af ca. 3 m høj beplantning, som giver særdeles gode læforhold.

Pladsen er pragtfuldt beliggende midt i enestående naturskønt fredet klitområde. Egen sti til Vesterhavet - Danmarks vel nok bredeste og bedste badestrand.

Her er fred og ro - højt til "loftet" - og masser af plads til børnene. Mød bl.a. vores Geder, Bob Blacky og Blondie.

250 m fra pladsen er der subtropisk badeland, motionscenter, sportshal, squasch-baner, grill-bar og restaurant. Vores legeplads er et Eldorado for Børn, 30 m svævebane o.s.v.Upload dine billeder

   Anmeld Rødhus Klit Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 98248340 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Rødhusmindevej 25, 9490 Pandrup


   Anmeld Rødhus Klit Camping   

  Handicapvenlighed:

Samlede handicapkarakterer:

Tilgængelighed:
Puslefaciliteter:
Brugernes vurdering af Rødhus Klit Camping. 1 brugere har stemt.
Brugernes vurdering af Rødhus Klit Camping. 1 brugere har stemt.

Anmeldelser:
18-07-2009 Skrevet af anonym
Ok campingplads.
Ligger langt ude.
Skuffende badeland, som nærmere er en svømmehal, m. koldt vand og en anelse snusket.
Dårlig service


Skriv en anmeldelse af Rødhus Klit Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Rødhus Klit Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Rødhus Klit Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Rødhus Klit Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Rødhus Klit Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Rødhus Klit Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.