Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Rødhus Klit Feriecenter


Rødhus Klit Feriecenter er en del af Eventyrlig ferie. Centeret ligger direkte ud til Vesterhavet, men bliver det dårligt vejr, er der et dejligt indendørs badeland. Indenfor 1 times kørsel fra Rødhus Klit Feriecenter ligger der bl.a. Fårup Sommerland, Blokhus og Løkken, Nordsømuseet, samt Ålborg med zoo og tivoli.

Aktiviteter og faciliteter:
Indendørs badeland/swimmingpool, Indendørs børnepool, Badminton og tennis.Upload dine billeder

   Anmeld Rødhus Klit Feriecenter   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 96731000 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Rødhus Klitvej 123, 9490 Pandrup


   Anmeld Rødhus Klit Feriecenter   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Rødhus Klit Feriecenter.

Du kan bidrage ved at trykke her.


Anmeldelser:
22-03-2015 Dejligt familie feriecenter Skrevet af Susan M
Jeg har som barn besøgt Rødhus feriecenter mange gange, men denne gang - Måske fordi jeg havde læst anbefalinger herinde var jeg lidt nervøs ved at bestille ferie hor Rødhus feriecenter :-) Heldigvis gjorde vi det og det var en skøn oplevelses ikke mindst fordi huset var perfekt og ny renoveret centeret er også hyggeligt og personalet meget hjælpsom når det var nødvendigt.. om aften blev der spillet på trompet til solnedgangen meget smukt!! der er en kæmpe sportshal hvor vi alle kunne spille badminton gratis. Skøn ferie så vi tager af sted igen -) Susan
07-08-2011 blandet - ok Skrevet af jokaka
Selve placeringen af husene er skønne, da han "føler" at man er lidt alene selvom man bor blandt mange andre. Vi boede dog også i udkanten med klit som naboo. Tur til vesterhavet var herlig.

Badelandet også ok, men der var lidt beskidt.

Husene virker lidt nedslidt og uvedligeholdt både indenfor og udenfor.
06-08-2009 super godt!! Skrevet af anonym
vi var der i juleferien, og det var super hyggeligt! det har en tilpas størrelse, dejlig svømmehal og enormt hyggelige hytter! det ligger også i dejlige omgivelser, fin sandstrand, og så vigtigst af alt: stedet er ikke overrendt! (dette skal bestemt ikke forstås som noget negativt!)
02-06-2009 Super lækkert Skrevet af anonym
Vi har lige haft en rigtig dejlig pinse i et af husene hos Rødhus Klit feriecenter. Vejret var fantastisk så vi brugte stranden meget og børnene var vilde efter at bruge badelandet som også var helt fint. Husene er omgivet af dejlig natur og er både rummelige og hyggelige.


Skriv en anmeldelse af Rødhus Klit Feriecenter

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Rødhus Klit Feriecenter:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Rødhus Klit Feriecenter en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Rødhus Klit Feriecenter. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Rødhus Klit Feriecenter egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Rødhus Klit Feriecenter før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.