Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Røjle Klint Camping


Røjle Klint Camping er en lille hyggelig familievenlig plads, hvor du altid kan finde læ for vinden. Pladsen ligger højt med udsigt fra Røjle Klint over Lillebælt. Der er en dejlig strand som er svært tilgængelig for andre end pladsens gæster og meget børnevenlig. Turen ned til stranden er fantastisk gennem skoven. Der er gode fiskemuligheder både fra kyst og båd. Det er et dejligt område til cykel- og vandreture, der er mange muligheder for at finde svampe i skoven og fossiler og smukke sten på stranden.

Til børnene er der legeplads, hoppepude, område til mooncar og to bålpladser.

Pladsen har åbent hele året.



Upload dine billeder

   Anmeld Røjle Klint Camping   

Informationer

Fyn
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 64401381 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Røjle Klintvej 29, Røjle Skov, 5500 Middelfart


   Anmeld Røjle Klint Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Røjle Klint Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.



Der er endnu ingen anmeldelser af Røjle Klint Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.



Skriv en anmeldelse af Røjle Klint Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Røjle Klint Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Røjle Klint Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Røjle Klint Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Røjle Klint Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Røjle Klint Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.