Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Rømø Familie Camping


Pladsen har to dejlige legepladser, en for de mindre børn med hoppepude, lille legetårn, sandkasse med byggeklodser, gynger, rutchebane m.m. Og et legeareal for større børn med hoppepude og beachvolley. Derudover forefindes seperat boldbane. Der bliver ved vores lille hyggelige bålsted arrangeret snobrød sammen med børnene, ganske gratis i højsæsonen.

Har du hest kan den gerne medbringes efter aftale.

Pladsen har desuden oprettet et specielt drageområde, hvor drageentusiaster har mulighed for at flyve med egne drager.

I hovedbygningen findes foruden informationen et minimarked med frisk brød hver dag, samt hyggelig TV-stue. I et tilstødende lokale er der billard og air-hockey samt spillehal. Der er legerum for børn, hvor de kan boltre sig med lego og gratis playstation. I informationen lejer vi dino-cars ud. Campingpladsen fik i 2007 en ny safari minigolf.Upload dine billeder

   Anmeld Rømø Familie Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 74755154 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Vestervej 13, 6792 Rømø


   Anmeld Rømø Familie Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Rømø Familie Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Rømø Familie Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Rømø Familie Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Rømø Familie Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Rømø Familie Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Rømø Familie Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Rømø Familie Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Rømø Familie Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.