Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Randers City Camp


Randers City Camping er højt belliggende med udsigt over den naturskønne Nørreådal. Randers City Camp er skønt placeret i en dejlig skov med vandrestier og et rigt dyreliv. Gå afstand til både Gudenåen og Nørreå. Her er mulighed for lystfiskeri samt kanosejlads. Nærmeste nabo er Randers Golfklub med bane af international standard.

På Randers City Camping er der lagt stor vægt på børnene, der er masser spændende ting at foretage sig på pladsen. For børnene har vi et væld af muligheder for aktivering – alt sammen i trygge omgivelser. Swimmingpool med skydetag, så børn og voksne kan boltre sig i al slags vejr. Swimmingpoolen er opvarmet med legeredskaber og rutsjebane. Poolen er omkranset af dejlig flisebelagt sol terrasse med solvogne.

Desuden stor legeplads med alverdens redskaber, klatretårne og hoppepude samt petanquebane, basketball- og boldbane og ikke mindst minigolf og mooncars.Upload dine billeder

   Anmeld Randers City Camp   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 86429361 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Hedevej 9, Fladbro, 8920 Randers NV


   Anmeld Randers City Camp   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Randers City Camp.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Randers City Camp. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Randers City Camp

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Randers City Camp:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Randers City Camp en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Randers City Camp. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Randers City Camp egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Randers City Camp før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.