Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Randers Fjord Camping


Randers Fjord Camping ligger på nordsiden af Randers Fjord ved det lille, uberørte fiskerleje, Udbyhøj. Pladsen ligger ned til vandet, hvor der er bådebro og mulighed for at leje en båd, eller medbringe din egen båd. Randers Fjord er nemlig et paradis for fiskeri fra båd, med fine fangstmuligheder for bl.a. sild, hornfisk, fladfisk, laks og havørred.

På den lille og rolige familieplads har vi gode forhold for børn, børnelegeplads med trampolin, og en dejlig opholdsstue med TV, pool/billard, legetøj og spil.

Området er rigt på naturoplevelser og udflugtsmuligheder. Tag en tur over fjorden med Udbyhøj-færgen og måske Mellerup-Voer færgen tilbage igen. Tag på fjord- eller fisketur i din egen båd - eller i en af pladsens.
Upload dine billeder

   Anmeld Randers Fjord Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 86472122 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Midtvasen 21, Udbyhøj Nord, 8970 Havndal


   Anmeld Randers Fjord Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Randers Fjord Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Randers Fjord Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Randers Fjord Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Randers Fjord Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Randers Fjord Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Randers Fjord Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Randers Fjord Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Randers Fjord Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.