Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Rantzausminde Camping


Rantzausminde Campingplads er en hyggelig familieplads i rolige omgivelser, omkranset af gammeldags landsbyidyl, og beliggende ud til det smukke Svendborgsund.

Pladsen er kendetegnet ved sine lange rækker af gamle træer, som dels giver særdeles gode chancer for læ og som samtidigt gør det muligt for stort set alle, at have udsigt til vandet. Såvel campingvogne som små og større telte kan finde ideelle liggesteder. Campingpladsens beskedne størrelse gør at den hyggelige stemning er fremtrædende.

En hyggelig legeplads til børnene, som i øvrigt hurtigt lærer at finde rundt på pladsen.

På pladsen er der bålplads og fælles grill. Pladsen har egen en lille butik, og i rimelig nærhed af pladsen ligger Dagligbrugsen.Upload dine billeder

   Anmeld Rantzausminde Camping   

Informationer

Fyn
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 62208777 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Rantzausmindevej 215, 5700 Svendborg


   Anmeld Rantzausminde Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Rantzausminde Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Rantzausminde Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Rantzausminde Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Rantzausminde Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Rantzausminde Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Rantzausminde Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Rantzausminde Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Rantzausminde Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.