Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Reersø Camping


Reersø Camping er en rolig familieplads i skønne naturomgivelser, midt i den gamle landsby Reersø. Pladsen er opdelt af levende hegn, der giver læ og mulighed for skygge.

Reersø Camping har en skøn legeplads med mange aktiviteter for børnene. De kan få mange timer til at gå på den store hoppepude. Resten af krudtet brænder de af på de mange pedal-gocarts til fri afbenyttelse. Der er gynger, klatrestativ, kæmpeklodser og et udendørs bordtennis. Legepladsen ligger i forbindelse med pladsens café - så forældrene kan sidde og nyde en kop kaffe mens børnene sikkert leger på legepladsen.

Derudover kan børnene bage snobrød, lave popcorn over åben ild, køre småture med den røde traktor på campingpladsen, lege på byggelegepladsen, på vippedyr (til de små), på girafgynge (til de lidt større), køre på mooncar & traincykel, komme på ture med ponyhestevogn, spille eller lege på den store boldbane, spille på spillemaskiner (airhockey, bordfodbold, bansekran) eller på det udendørs skakspil og bordtennis eller børnene kan møde Rebus, og få taget foto sammen med ham.Upload dine billeder

   Anmeld Reersø Camping   

Informationer

Sjælland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 58859030 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Skansevej 2, Reersø, 4281 Gørlev


   Anmeld Reersø Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Reersø Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Reersø Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Reersø Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Reersø Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Reersø Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Reersø Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Reersø Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Reersø Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.