Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Ribe Byferie


Ribe Byferie - "byen i byen" med smukke gavlhuse, idyllisk beliggende på grænsen mellem den gamle bydel og Nationalpark Vadehavet. Kendt for sin høje standard og blandt landets mest populære feriecentre. Gratis entré til Ribe svømmebad. centerbygningen findes legerum med bl.a. kæmpepuder og hængekøje, Playstation2, bordtennis, fodboldspil, netcafé, bibliotek, TV og video/dvd. Hyggelig café med forskellige spil og gratis varm cacao. Udenfor har vi legeplads, bålplads, boldbaner, cykler og rulleskøjter.

De 94 4-stjernede ferieboliger er alle smagfuldt og funktionelt indrettet. Til alle boliger hører en hyggelig gårdhave/altan med havemøbler. Gratis trådløs Internet. Alle boliger er røgfri. En del af boligerne er indrettet med hensyn til allergikere og handicappede.

Gå-afstand til Ribes middelalderlige bykerne med dens mange butikker, restauranter og seværdigheder. Blot 30 km til Nordeuropas bedste og mest badesikre strande. Under en times kørsel til LEGOLAND, Givskud ZOO og en bred vifte af andre spændende attraktioner.


Se alle billederne her
Upload dine billeder

   Anmeld Ribe Byferie   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 79887988 / Gå til hjemmesiden

Online booking:
Book hos Feline

Adresse og kort:
Damvej 34, 6760 Ribe


   Anmeld Ribe Byferie   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Ribe Byferie.

Du kan bidrage ved at trykke her.


Anmeldelser:
28-05-2009 Helt fantastisk Skrevet af Lena
Ribe Byferie har dels rigtig gode huse med gårdhave og terassemøbler. Man kan leje cykler, kanoer og billige billetter til den lokale svømmehal - som er rigtig god.
Der er et helt fantastisk grill-område, med borde/bænke, udendørs køkken, masser af grill´er, kul, optænding og alt hvad du har brug for til en hyggelig aften under åben himmel - eller under overdækningen. Der er også en super god legeplads og masser af muligheder for små ture til midtbyen, til vikinge centret og evt. til Rømø. 2 gange om ugen er der underholdning for de mindre børn - og det var rigtig godt.
Det er ikke sidste gang vi har været i Ribe :-)


Skriv en anmeldelse af Ribe Byferie

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Ribe Byferie:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Ribe Byferie en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Ribe Byferie. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Ribe Byferie egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Ribe Byferie før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.