Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Ribergaard Camping


Ribergaard Camping er en 3-stjernet plads beliggende i dejligt naturområde og meget tæt på Fårup Sommerland, stranden og mange andre seværdigheder.Tidligere blev Ribergaard drevet som kombineret landbrug og camping, men de sidste 17 år har det udelukkende været camping, vi har satset på.

De gamle staldbygninger er bevaret og udnyttes som kiosk, toiletter og opholdsrum. I 2005 blev yderligere en toiletbygning etableret. I 2006 blev der investeret i en ny legeplads til stor glæde for de mindre campister.

Cykeludlejning og mange forskellige aktiviteter for børn. Blandt andet tilbydes der: legeplads, hoppepude, klatretræ, ativitetstårn og træfpunkt i lokalområdet.Upload dine billeder

   Anmeld Ribergaard Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 98881154 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Fårupvej 184, 9493 Saltum


   Anmeld Ribergaard Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Ribergaard Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Ribergaard Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Ribergaard Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Ribergaard Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Ribergaard Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Ribergaard Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Ribergaard Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Ribergaard Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.