Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Ringkøbing Camping


Ringkøbing Camping (tidligere Æblehavens Camping), der har eksisteret siden 1957, ligger lige ved ”Femhøjesande”, 50 ha skov, der er hundeskov, så man her må færdes med sin hund uden snor. Man kan spadsere direkte fra campingpladsen ind i skoven.

Det er et dejligt, fredeligt område for gå- og cykelture. Som campist på Æblehaven, har man mulighed for at vælge, den plads man ønsker, på bestemte henviste pladser.

Der er mulighed for at leje 2- eller 4 personers hytter, der kan udlejes for enkelte nætter, en weekend eller ugevis. Der er også mulighed for camping uden for sæsonen.

Aktiviteter
Gennem hele sæsonen fra 1. april til 1. oktober foregår der regelmæssigt aktiviteter, sport, leg med børn, bål og snobrødsbagning. Hoppepuden er en af de mange faciliteter på pladsen. Mooncars må køre næsten overalt. Desuden er der en dejlig stor boldbane, hvor der kan spilles alt fra håndbold, fodbold til volleyball.
Minigolf og petanque baner findes også.

Der en en dejlig, stor opholdsstue, hvor man kan opholde sig indendørs, hvis vejret er dårligt.
Her er mulighed for at se TV eller evt. spille bordtennis og dart.

Der findes store og små sandkasser fordelt over hele pladsen.

Agilitybanen er til fri afbenyttelse for alle campister.Upload dine billeder

   Anmeld Ringkøbing Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 97320420 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Herningvej 105, 6950 Ringkøbing


   Anmeld Ringkøbing Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Ringkøbing Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Ringkøbing Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Ringkøbing Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Ringkøbing Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Ringkøbing Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Ringkøbing Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Ringkøbing Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Ringkøbing Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.