Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Ronæs Strand Camping


Ronæs Familiecamping er en rolig familiecampingplads (185 pladser) med egen børnevenlig badestrand, direkte ved den naturskønne Gamborg Fjord på den Fynske Vestkyst.

Pladsen besøges især af familier der sætter pris på ro og orden, og skønne omgivelser. Pladsen er tildelt 3 stjerner - men mange af facilliteterne er 4 stjernede. Mange pladser ligger tæt ved vandet med en dejlig udsigt over fjorden. De smukke landlige omgivelser indbyder til trave og cykelture og fjorden til aktiviteter som badning, lystfiskeri og surfing. Farvandet er roligt og indbyder til skønne sejlture f.eks. i kano eller kajak.

Pladsen har moderne velholdte faciliteter bl.a. familierum, baby- og handicaprum, butik, grillbar, TV-stue, og opholdsrum for børn med spillemaskiner og computere, aldersopdelte legepladser, og hoppepuder, boldbane, mooncars, beachvolley og basket.Upload dine billeder

   Anmeld Ronæs Strand Camping   

Informationer

Fyn
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 64421763 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Ronæsvej 10, Ronæs, 5580 Nr. Aaby


   Anmeld Ronæs Strand Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Ronæs Strand Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Ronæs Strand Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Ronæs Strand Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Ronæs Strand Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Ronæs Strand Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Ronæs Strand Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Ronæs Strand Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Ronæs Strand Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.