Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Rosenholm Camping


Rosenholm Camping ligger midt på halvøen Halsnæs i Nordsjælland. Pladsen har vand på alle tre sider, og det er nok grunden til, at der er så mange soltimer og et flot lys, som har inspireret mange kunstnere gennem tiderne. Mod syd og vest ligger Isefjord og Roskilde Fjord (1,5 km), mod nord ligger Kattegat (1.5 km). Den nærmeste by er Hundested.

Gennem hele sæsonen er der aktiviteter for børn og voksne. Som eksempler kan nævnes: fester for voksne, disco for børn, sportsdage, fisketure, bankospil og markedsdag.

Derudover har pladsen: dyregård med geder, god legeplads med trampolin, svævebane og legeland, stor hoppeborg, børnehus, boldbane, minigolf og skak.

Pladsen er åben hele året. Netop derfor er faciliteterne opført som kvalitetsbyggeri. Alle faciliteter er samlet omkring bygningen. Her er opholdstuen med tv, køkken, vaskeri og alt det andet, der hører til en tre-stjernet plads.Upload dine billeder

   Anmeld Rosenholm Camping   

Informationer

Sjælland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 47923049 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Torpmaglevejen 58, 3390 Hundested


   Anmeld Rosenholm Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Rosenholm Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Rosenholm Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Rosenholm Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Rosenholm Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Rosenholm Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Rosenholm Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Rosenholm Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Rosenholm Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.