Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Rudkøbing Camping


Rudkøbing Camping er en lille hyggelig plads på ca. 30 enheder + 5 hytter.

Beliggende lige i udkanten af Rudkøbing by, kun 2 min. gang fra byens centrum, og alligevel med udsigt over Rudkøbing Vejle og fredskov. og kun 700 m til badestrand.

Rudkøbing by er en gammel købstad, med en god blanding af gammelsdags charme og moderne forretnings liv,som har alt hvad man skal bruge.Upload dine billeder

   Anmeld Rudkøbing Camping   

Informationer

Fyn
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 62511830 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Engdraget 11, 5900 Rudkøbing


   Anmeld Rudkøbing Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Rudkøbing Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Rudkøbing Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Rudkøbing Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Rudkøbing Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Rudkøbing Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Rudkøbing Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Rudkøbing Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Rudkøbing Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.