Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Søby Camping


Søby Camping er en lille hyggelig familievenlig campingplads, der ligger i skønne omgivelser tæt ved skov og lige ned til Østersøen, hvor der er gode muligheder for fiskeri fra stranden.

Pladsen har en hel ny toiletbygning (bygget vinteren 2007 - 2008) med alle moderne faciliteter og gulvvarme overalt.

Søby Camping er et sted, hvor roen sættes i højsædet, her kan man afstresse i sin ferie eller i en weekend, her er flere vandreture, gennem naturskønne områder ved strand, skov og naturfredede arealer.

Der er legeplads, bålplads og marsvin på pladsen som børnene kan råhygge sig med.

Pladsen har åben hele året.Upload dine billeder

   Anmeld Søby Camping   

Informationer

Fyn
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 62581470 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Vitsø 10, Ærø, 5985 Søby


   Anmeld Søby Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Søby Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Søby Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Søby Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Søby Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Søby Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Søby Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Søby Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Søby Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.