Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Sølager Strand Camping


Sølager Strand Camping er en hyggelig familieplads, der ligger på Halsnæs i Nordsjælland. Campingpladsen er beliggende i en skøn natur, direkte til Roskilde Fjord med egen børnevenlig strand og her er rig mulighed for dejlige ture langs med fjorden, eller en tur i skoven til fods eller på cykel. Cykelrute nr. 2 og 40 går lige forbi pladsen.

Campingpladsens legeplads er samlingssted for børnene, hvor de møder nye kammerater. Der er bl.a. "FUN CAR" til fri afbenyttelse.

Nyd kysten fra vandsiden. Kajakker udlejes til øvede såvel som til nybegyndere. Vil I selv en tur på fjorden, kan I leje en jolle og evt. prøve jeres evner som fisker, da her er gode chancer for fangst.

Nærmeste by er Hundested, en hyggelig by med gode indkøbsmuligheder. Hundested har også en aktiv fiskeri- og lystbådehavn.Upload dine billeder

   Anmeld Sølager Strand Camping   

Informationer

Sjælland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 47939362 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Kulhusvej 2 B, 3390 Hundested


   Anmeld Sølager Strand Camping   

  Handicapvenlighed:

Samlede handicapkarakterer:

Tilgængelighed:
Puslefaciliteter:
Brugernes vurdering af Sølager Strand Camping. 1 brugere har stemt.
Brugernes vurdering af Sølager Strand Camping. 1 brugere har stemt.


Der er endnu ingen anmeldelser af Sølager Strand Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Sølager Strand Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Sølager Strand Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Sølager Strand Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Sølager Strand Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Sølager Strand Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Sølager Strand Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.