Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Sølyst Camping


Campingpladsens dejlige minivandland med 3 bassiner. 1 børnebassin, 1 stort bassin samt 1 bassin med dobbelt vandrutchebane. Gratis for campister.

Sølyst Camping og Hytteferie er et godt udgangspunkt for camping i nordjylland, med beliggenheden midt i området, og tæt ved Aalborg med de mange aktivitets- og shoppingmuligheder. Er I til aktiv ferie, har pladsen et væld af aktiviteter for børn og voksne. Desuden findes der yderligere en række aktiviteter i nærområdet.

Af aktiviteter kan bl.a. nævnes:
Vandland med 3 bassinner og rutschebaner, Sølyst-ekspressen, der kører rundt på pladsen, legeplads med mange gode aktiviteter, hoppepude, 12 hullers minigolfbane, petanquebane, fodboldbane, bålplads, fuglevoliere med flere forskellige fugle, badebro med vandcykler, udlejning af cykler til børn og voksne, snobrødsbagning, børnelege, trådløst Internetadgang, bordtennis, poolbillard, fodboldspil, bobspil, spillehal.

Derudover er det muligheder for windsurfing, kano- og kajaksejlads på Limfjorden, samt lystfiskeri af bla. havørreder, hornfisk, ål og fladfisk.


Se alle billederne her
Upload dine billeder

   Anmeld Sølyst Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 98351062 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Løgstørvej 2, 9240 Nibe


   Anmeld Sølyst Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Sølyst Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Sølyst Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Sølyst Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Sølyst Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Sølyst Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Sølyst Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Sølyst Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Sølyst Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.