Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Sølystgaard Camping


Sølystgård Camping ligger meget naturskønt i terrasser, direkte ud til Ebeltoft vig med en dejlig badestrand, for foden af et kæmpe naturreservat Mols Bjerge, (40 km²) der blev skabt af istiden for ca. 12000 År siden og halvøen Helgenæs.

På pladsen forefindes mini supermarked, 2 toiletbygninger, køkken, puslerum, familierum, vaskeri, boblebad, sauna,TV-stue med billiard, fiskerum, bordtennis, petanque, tennisbane, stor legeplads, vandrutschebane, 12 hytter, 2 af dem ligger nede på stranden, og bådslip så man kan køre sin båd helt ned til vandet.

Børnene på Sølystgård Camping har mange gode timer. Legepladsen ligger centralt på pladsen, oppe på en bakkeskråning, så forældrene kan følge med i hvad deres børn laver. På legepladsen har vi mange populære aktiviteter. Der er blandt andet karrusel, trampolin, hoppepude, gynger, rutschebane, svæve bane og ikke at forglemme moon-cars, som kører fra morgen til aften.

På pladsen er der 1 km fin badestrand med vandrutschebane, tømmerflåde og badebro, hvor børnene render og fanger krabber med deres små net, eller bygger sandslotte, mens mor og far slikker solskin på stranden. Windsurfing er det også meget velegnet til, da der er 2 vige op af pladsen, kan man altid finde en rigtig vindretning.Upload dine billeder

   Anmeld Sølystgaard Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 86351239 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Dragsmurvej 15 Fuglsø, 8420 Ebeltoft


   Anmeld Sølystgaard Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Sølystgaard Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Sølystgaard Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Sølystgaard Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Sølystgaard Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Sølystgaard Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Sølystgaard Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Sølystgaard Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Sølystgaard Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.