Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Sønderborg Camping


Sønderborg Camping er det perfekte sted for en rolig og dejlig ferie uanset om du er ung eller ældre, det er en venlig familieplads, som ligger midt i Sønderborg.

Sønderborg Sydstrand ligger mindre end 200 meter fra campingpladsen, en rigtig lækker strand hvor der er meget børnevenlige badeforhold, der er også gode muligheder for at surfe og sejle. Er du til shopping, så er der kun 5-10 min. gang til selve Sønderborg centrum. Der er også masser af restauranter og små hyggelige fortovscafeer. Ved den gamle havn kan du sidde ved en af cafeerne og nyde et godt glas øl eller rødvin. På øen Als er der masser af muligheder for udflugter, naturoplevelser og ikke mindst et væld af cykelture/cykelruter.

Der er topmoderne toiletfaciliteter med familiebade, handicaptoilet og bad, samt børnebaderum. Der er opholdstue med fjernsyn. Stort køkken, vaske- og tørrerum.

Selvfølgelig er der en legeplads for børnene, med en stor hoppepude, så der er masser af muligheder for et skønt ophold.Upload dine billeder

   Anmeld Sønderborg Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 74424189 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Ringgade 7, 6400 Sønderborg


   Anmeld Sønderborg Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Sønderborg Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Sønderborg Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Sønderborg Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Sønderborg Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Sønderborg Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Sønderborg Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Sønderborg Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Sønderborg Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.