Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Sønderby Strand Camping


Sønderby Strand Camping er en hyggelig familieplads ved Østersøen på den naturskønne halvø Kegnæs. Statsfugleresevat med særdeles gode muligheder for trave- og cykleture.

Der er mange muligheder for at få tiden til at gå på denne plads. Man kan f.eks. spille bordtennis og bordfodbold i bordtennishallen og udenfor kan man spille fodbold, volleyball, badminton eller tennis på kunstgræsbane.

På legepladsen er der mange redskaber til både store og små børn, såsom en klatrevæg og tunnelrutschebane, et skib og et legehus med rigtige gryder og pander. Der er sågar en babygynge for de helt små. Legepladsen er inddelt således, at de stores vilde leg ikke kan genere de mindre børn.

I havet er der fine muligheder for at svømme og dykke samt fiske og surfe. Pladsen har en badebro og en tømmerflåde, som man kan boltre sig på. På land kan man cykle eller vandre på de små hyggelige veje i området og der er fine veje til at køre inliners på.

I højssæsonen er der lejrbål hver onsdag, hvis vejret tillader det. Man får udleveret gratis snobrød og skal blot selv sørge for en stok. Der arrangeres også andre aktiviteter såsom Rally på Kegnæs for voksne og børn, bådtur med overnatning for større børn, sommerfest for børn med konkurrencer og meget mere.Upload dine billeder

   Anmeld Sønderby Strand Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 74405313 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Sønderbygade 4-6, 6470 Sydals


   Anmeld Sønderby Strand Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Sønderby Strand Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Sønderby Strand Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Sønderby Strand Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Sønderby Strand Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Sønderby Strand Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Sønderby Strand Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Sønderby Strand Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Sønderby Strand Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.