Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Søndervig Camping


Søndervig Camping er en velindrettet familieplads tæt på Vesterhavet og Søndervig centrum.

Søndervig Camping kan desuden tilbyde pladser, hvor du på selve standpladsen har dit eget badeværelse med håndvask, bruser og toilet. Kiosken tilbyder friskbagt brød, is, slik, aviser, øl, vin, sodavand samt diverse kolonialvarer.

Søndervig Camping har alle faciliteter til autocampere. Der er mulighed for at komme af med husholdningsaffald, spildevand, tanke nyt drikkevand og benytte faciliteterne, der er på campingpladsen. Vi er endvidere med i QuickStop-ordningen for autocampere.

Vi har legeplads med hoppepudder og meget andet til børnene. Derudover har vi et aktivitetsrum med TV, legehjørne og internetadgang.

Campingpladsen har, den kystnære beliggenhed taget i betragtning, gode læforhold.

Afstanden til stranden er 10 minutter til fods gennem et meget smukt klitlandskab.Upload dine billeder

   Anmeld Søndervig Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 97339034 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Solvej 2, Søndervig, 6950 Ringkøbing


   Anmeld Søndervig Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Søndervig Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Søndervig Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Søndervig Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Søndervig Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Søndervig Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Søndervig Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Søndervig Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Søndervig Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.