Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Saksild Strand Camping


Saksild Strand Camping er dejligt beliggende - kun 20 km syd for Aarhus ved Østjyllands bedste og mest børnevenlige sandstrand med rent badevand. Der er særdeles gode bademuligheder samt herlig udsigt over Kattegat til Tunø og Samsø.

Saksild Strand Camping er en familievenlig campingplads, hvor børn er meget velkomne. Der findes en særskilt børneafdeling i lyse venlige farver med puslebord og badekar til de allermindste samt brusere, toiletter og håndvaske i forskellige højder til de mindre børn.

På pladsen er der en stor legeplads med legetårn, hoppepude, klatrevæg og gocarts. Desuden findes der et lokale med morskabsspil. Her kan du blandt andet få et slag pool, airhockey eller bordfodbold.

Der er gode fiskemuligheder i havet og "Put and Take"-søer og bådslip og lystbådehavn lige i nærheden. Derudover er der muligheder for windsurfing og herlige cykelture.

Hvis man ikke vil benytte den børnevenlige strand, er en ny stor solenergi-opvarmet swimmingpool med særskilt børnepool og fri adgang for pladsens campister.Upload dine billeder

   Anmeld Saksild Strand Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 86558130 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Kystvejen 5, Saksild, 8300 Odder


   Anmeld Saksild Strand Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Saksild Strand Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Saksild Strand Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Saksild Strand Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Saksild Strand Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Saksild Strand Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Saksild Strand Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Saksild Strand Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Saksild Strand Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.