Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Sakskøbing Grøn Camping


Sakskøbing Grøn Camping er en hyggelig lille campingplads, som giver ny energi til sjælen. Pladsen er beliggende tæt på Sakskøbing Centrum, men uden at det kan høres og føles. Naturen ligger også lige rundt om hjørnet - en tur ud langs fjorden på en vindstille sommeraften er bare helt fantastisk, og så ligger den kun 300 meter fra campingpladsen.

200 meter i den anden retning ligger Sakskøbings to små søer, og går man videre kan man nyde stilheden ude i Holmeskov Dyrehave. Sakskøbing Camping er en del af Den Sociale virksomhed Falster og er en social arbejdsplads, med psykisk og fysisk handicappede, som hjælper til med at passe pladsen.

Sakskøbing Camping ligger centralt placeret for tur og oplevelser på Lolland Falster.Upload dine billeder

   Anmeld Sakskøbing Grøn Camping   

Informationer

Sjælland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 54704757 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Saxes Allé 15, 4990 Sakskøbing


   Anmeld Sakskøbing Grøn Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Sakskøbing Grøn Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Sakskøbing Grøn Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Sakskøbing Grøn Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Sakskøbing Grøn Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Sakskøbing Grøn Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Sakskøbing Grøn Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Sakskøbing Grøn Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Sakskøbing Grøn Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.