Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Saltbæk Camping


Saltbæk Camping er det ideelle udgangspunkt for en god ferie, hvis I er til et fantastisk dyreliv, samt sol, strand og vand. I den uspolerede og afvekslende natur findes ferieoplevelser af stort set enhver art. Gå på opdagelse i skovene og nyd de lange kyststrækninger langs Sejerø bugten, som også er et eldorado for lystfiskere, her fanger vi havørred, torsk, og fladfisk hele året.

Saltbæk Camping lavede i 2008 en stor ny legeplads med kalundborgs største sandkasse, nyt bordtennis, dart, og trådløs Internet på hele pladsen. Legepladsen er indhegnet og placeret ved siden af terrassen. Forældrene kan slappe af på terrassen og nyde den smukke udsigt med en af vores berømte gammeldags isvafler, mens de holder øje med børnene.

På legepladsen kan børnene få brugt deres fantasi, kræfter og ikke mindst energi. Der er en mindre hoppepude til de mindre børn på legepladsen. Pladsens kæmpe hoppepude på 10 gange 14 meter finder du for enden af campingpladsen i et 10.000 kvm stort grønt område, hvor der også er sat fodboldmål op.

Upload dine billeder

   Anmeld Saltbæk Camping   

Informationer

Sjælland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 59502167 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Saltbækvej 88 , 4400 Kalundborg


   Anmeld Saltbæk Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Saltbæk Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Saltbæk Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Saltbæk Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Saltbæk Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Saltbæk Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Saltbæk Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Saltbæk Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Saltbæk Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.