Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Saltum Strand Camping


I Jammerbugten mellem Blokhus, Løkken og Fårup Sommerland ligger Saltum Strand Camping. Med sin unikke beliggenhed tæt på Vesterhavet og alle attraktionerne i Nordjylland har du den bedste placering, når ferien er andet end blot sol, sand, vand og strand.

Saltum Strand Camping ligger ved Danmarks skønneste, bredeste og mest børnevenlige badestrand. Stranden er en af Danmarks reneste sandstrande, og det blå flag vejer langs hele kysten. I området er der masser af lune sandklitter og plantager med markerede stisystemer til trave-, jogge- og cykelture.

Saltum Strand Camping har 310 store jævne pladser og 29 hytter til udlejning. På campingpladsen er der gode læforhold og masser af solfyldte pladser.

Vi har opført nye legepladser og hoppepuder som årligt bliver tilset af Teknologisk Institut.

Vi har i 2007 taget en ny stor servicebygning i brug. Den har helt nye familiebaderum med dobbeltbrus, særskilt afdeling med badekar til de store børn og "Sælhunden" til de små. Her der masser af pusleplads. Helt anderledes, meget lækkert og funktionelt. Benyttelse af børnebaderummet er naturligvis helt gratis.Upload dine billeder

   Anmeld Saltum Strand Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 98881159 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Saltum Strandvej 141, 9493 Saltum


   Anmeld Saltum Strand Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Saltum Strand Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Saltum Strand Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Saltum Strand Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Saltum Strand Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Saltum Strand Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Saltum Strand Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Saltum Strand Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Saltum Strand Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.