Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Sandager Næs Camping


Danmarks flotteste 3 stjernede campingplads, hvor vi i år byder velkommen til 33. sæson, nu med endnu flottere faciliteter og mere komfort, men stadig med en natur der ikke kan blive mere skøn og mere fredelig, end den allerede er, oplev Fyn når det er bedst. Og glem ikke børnene, de kommer ikke til at kede sig her.

Pladsen har et bredt udvalg af sjove aktiviteter for børn i alle aldre. Her en forsmag på hvad du kan opleve hos Sandager Næs Camping: 2 legepladser, 2 hoppepuder, fodboldbane, basket, bordfodbold, bordtennis, poolbord, spillemaskiner, TV-stue, hest og geder, beachvolley, vandcykel, kanoer og petanquebaner.

Ved pladsens lille hyggelige strand ligger pladsens dyrefold. Her er der 12 geder og 4 store kaniner "Belgisk kæmpe". Dyrene må, og vil meget gerne klappes og fodres. Hver sommer omkring 1. maj får vi små gede kid. Vi har i 2009 fået 7 små gedekid. Til Ponyridning kommer der 2 ponyer fra nærliggende gård.Upload dine billeder

   Anmeld Sandager Næs Camping   

Informationer

Fyn
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 64791156 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Strandgårdsvej 12, Sandager, 5610 Assens


   Anmeld Sandager Næs Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Sandager Næs Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Sandager Næs Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Sandager Næs Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Sandager Næs Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Sandager Næs Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Sandager Næs Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Sandager Næs Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Sandager Næs Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.