Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Sanddobberne Camping


Sanddobberne Camping har fået sit navn efter det særegne sand- og strandområde mellem klitter og fredet område. Der er udsigt til Nekselø og Sejerø og campingpladsen ligger lige ud til en børnevenlig badestrand.

Der er tale om en familievenlig plads med gode aktivitetsmuligheder for børn i alle aldre, bla. hoppepuder, minigolf, svævebane, legeplads, bordtennis, mooncars med mere.

Området er smilende, idyllisk, typisk Nordvest-sjællandsk med rig variation mellem eng, skov og mark.

Er man heldig får man en af de fantastiske panorama-pladser helt ud mod havet. Men uanset, hvor man ligger på Sandobberne er man sikker på masser af frisk luft, rekreation og natur.

Fra Havnsø som ligger ca. 6 km fra pladsen kan man tage færgen til Sejerø og Nekselø.Upload dine billeder

   Anmeld Sanddobberne Camping   

Informationer

Sjælland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 59653535 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Kalundborgvej 28, Fårevejle, 4534 Høvre


   Anmeld Sanddobberne Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Sanddobberne Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Sanddobberne Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Sanddobberne Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Sanddobberne Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Sanddobberne Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Sanddobberne Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Sanddobberne Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Sanddobberne Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.