Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Sandersvig Camping og Tropeland


Sandersvig Camping og Tropeland er en moderne indrettet familieplads 300 m fra børnevenlig sandstrand ved Lillebælt. På pladsen er et stort tropebadeland og 4 moderne servicebygninger, hvoraf 3 er indrettet med familierum.

Pladsen er også indehaver af Danmarks største hoppepude (350 m²), som er det allerbedste sted at få brugt sine kræfter og samtidig møde nye venner. Den er populær blandt både børn og voksne. Absolut topscoreren blandt aktiviteterne.

Udover en legeplads ved hovedbygningen med legeborg, 2 rutscherør og gangbro, 2 gynger, 2 trampoliner, vippe og vippedyr, har pladsen i 2006 udvidet den anden legepladsen. Tennisbanerne er anlagt med brugervenligt kunstgræs. Det er muligt også at leje ketsjere, hvis man får lyst til at spille.Upload dine billeder

   Anmeld Sandersvig Camping og Tropeland   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 74566225 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Espagervej 15-17, Sandersvig, 6100 Haderslev


   Anmeld Sandersvig Camping og Tropeland   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Sandersvig Camping og Tropeland.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Sandersvig Camping og Tropeland. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Sandersvig Camping og Tropeland

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Sandersvig Camping og Tropeland:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Sandersvig Camping og Tropeland en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Sandersvig Camping og Tropeland. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Sandersvig Camping og Tropeland egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Sandersvig Camping og Tropeland før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.