Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Sandskaer Strandcamping


Sandskaer Strandcamping er rummelig i mere end en forstand. Beliggenheden er super og udbuddet stort og varieret, så her får du sand mellem tæerne og hovedet fyldt med oplevelser. Sandskaer Strandcamping ligger lige ud til Lillebælt, midt i den skønneste natur på Løjtlands nordlige kyst.

Sandskaer Strandcamping åbnede første gang i 1965. Pladsen ligger midt i den skønneste natur på Løjtlands nordlige kyst ved Lillebælt - omgivet af skov, strand og vand.

I dag fremstår Sandskaer Strandcamping som en fuldt moderne 3-stjernet familiecampingplads med en lang række aktiviteter og fokus på at skabe rammerne for en afslappet ferie.

På pladsen findes der alle de legeredskaber, som børn og voksne finder sjove. Redskaberne fornyes og sikkerhedskontrolleres løbende. Der forefindes indendørs legerum for de mindre børn med tv og playstation adgang.Upload dine billeder

   Anmeld Sandskaer Strandcamping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 74617326 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Sandskærvej 592, Løjt Nørreskov, 6200 Aabenraa


   Anmeld Sandskaer Strandcamping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Sandskaer Strandcamping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Sandskaer Strandcamping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Sandskaer Strandcamping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Sandskaer Strandcamping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Sandskaer Strandcamping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Sandskaer Strandcamping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Sandskaer Strandcamping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Sandskaer Strandcamping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.