Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Sannes Familiecamping


Sannes Familiecamping er en lille, privatdrevet og meget rolig plads, der dog i højsæsonen præges af mange børnefamilier. Her trives familielivet og pladsen sætter personlig service i højsædet og vil gøre alt, for at alle skal få en uforglemmelig oplevelse. Vores campingplads ligger centralt for udflugter til hele Bornholm.

Pladsen ligger helt ned til vandet, midt i uberørt natur med en smuk klippekyst med badevig. Den gode beliggenhed og individuelle opdeling gør, at nogle kan ligge helt nede ved vandet og andre kan ligge i læ af de store træer. Pladsen er opdelt med autocampere, campingvogne, familietelte og lette campister i hver sine parceller.

Pladsen har et spændende udformet svømmebassin, der er opvarmet fra ca. ultimo maj til ca. primo september, hvilket gør at hele familien kan udfolde sig. Her er plads til små som store og samtidig er der er lille lækker sol terrasse.

Pladsens legeplads er indrettet med en spændende sørøverborg med mange aktiviteter. Her er det kun fantasien der sætter grænser. Der er også et aktivitetsområde med mooncars, fodboldbane og hoppepude. Børnene har deres egen fjernsynsstue, hvor der bl.a. også er fodboldspil.Upload dine billeder

   Anmeld Sannes Familiecamping   

Informationer

Bornholm
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 56485211 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Melstedvej 39, Melsted, 3760 Gudhjem


   Anmeld Sannes Familiecamping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Sannes Familiecamping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Sannes Familiecamping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Sannes Familiecamping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Sannes Familiecamping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Sannes Familiecamping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Sannes Familiecamping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Sannes Familiecamping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Sannes Familiecamping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.