Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Sejerø Camping


Sejerø Camping ligger ca. 1 km fra havnen i et dejligt naturskønt og flot kuperet område med adgang til vandet. Rent beplantningsmæssigt hører Sejerø Camping til et af de bedste i landet.

Ved campingpladsens kiosk er der bænke og borde som benyttes flittigt. Her er der også gynger, sandkasse og rutschebane for børnene.

Campingen har 100 pladser og 18 hytter med plads til 4 personer i hver, herudover har vi et stort fælleshus med plads til 40 personer til bespisning.

Sejerø har flere andre aktiviteter at byde på end fiskeri - specielt for naturelskere.
Der er gode muligheder for lange traveture enten langs kysten eller via landeveje og stier, men øen har også cykeludlejning for dem, der gerne vil hurtigere rundt.

Sejerø har lige fået en 9-hullers golfbane, som kan ses fra campingpladsen. Her har man har mulighed for at øve sine færdigheder både fra bakker og marker.Upload dine billeder

   Anmeld Sejerø Camping   

Informationer

Sjælland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 59590138 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Sejerøvej 3, 4592 Sejerø


   Anmeld Sejerø Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Sejerø Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Sejerø Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Sejerø Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Sejerø Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Sejerø Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Sejerø Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Sejerø Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Sejerø Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.