Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Sejs Bakker Camping


Sejs Bakker Camping har en unik beliggenhed ved Silkeborg - lige midt i Jylland og Søhøjlandets natur, ved lynghøjene Sindbjerg og Stoubjerg. Omgivet af hedelandskab og skov og i gåafstand til badestrand ved Silkeborgsøerne - gør Sejs Bakker til det perfekte udgangspunkt for familieferien.

Samtidig ligger det tæt på alt: by, handel, tog- og busforbindelser. Udover de faciliteter man kan forvente af en moderne campingplads, har vi ønsket at skabe rammerne for familiesamværet efter devisen: tid til ferie - tid til familien - derfor er vovse selvfølgelig også velkommen.

Der er masser af fællesaktiviteter for hele familien. Der kan lejes kanoer til en dejlig sejltur på søerne og cykler til ture ud i den fantastiske natur. Der er tennis - og golfbaner lige i nærheden. Badning, snobrødsbagning, hygge ved bålet, familie- og boldspil eller minigolf.Upload dine billeder

   Anmeld Sejs Bakker Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 86846383 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Borgdalsvej 15, Sejs, 8600 Silkeborg


   Anmeld Sejs Bakker Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Sejs Bakker Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Sejs Bakker Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Sejs Bakker Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Sejs Bakker Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Sejs Bakker Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Sejs Bakker Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Sejs Bakker Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Sejs Bakker Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.