Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Sinebjerg Camping


Sinebjerg Camping er en familieplads med rolig og god atmosfære. Pladsen ligger på et skrånende terræn med en flot udsigt til Lyø. Pladsen ligger helt ned til vandet, og har udsigt over det sydfynske øhav, til Lyø, Ærø og Als. Campingpladsen er anlagt ved en bondegård.

Campingpladsens dyr, to heste, to dværggeder og 6 kaniner, bor i en stald på gården. På Sinebjerg Camping kan du ride på to ponyer som hedder Freja og Louise. Husk også at hilse på pladsens 2 dværggeder som hedder Lotte og Sine, og kaninerne Ninus og Pjuske, samt deres 4 børn.

Pladsen har to legepladser med bl.a.: trampoliner og hoppepude. Nyt Legeland på legepladsen. En asfalteret mooncarbane er populær blandt børn i alle aldre.

Pladsen har også en basketballbane, 2 petanquebaner og hal med bordtennis, byggeklodser og fodboldspil. Der er trådløst internet overalt på pladsen.Upload dine billeder

   Anmeld Sinebjerg Camping   

Informationer

Fyn
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 62601440 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Sinebjergvej 57B, 5600 Faaborg


   Anmeld Sinebjerg Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Sinebjerg Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Sinebjerg Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Sinebjerg Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Sinebjerg Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Sinebjerg Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Sinebjerg Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Sinebjerg Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Sinebjerg Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.