Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Skårupøre Camping


Skårupøre Camping ligger i Fyns sydøstlige hjørne, på en tange ud til Øresund med en fantastisk udsigt over vandet. Pladsen er oprettet på et engareal direkte ned til stranden. Der kan derfor tilbydes komfortpladser med udsigt over vandet alle med gode læforhold.

Der er gode muligheder for vandsport og badning i det rolige lave vand. Skårupøre Camping ligger helt unikt på en lille halvø, med badestrand langs to af siderne. Vandet er roligt og indbydende - også for de yngste campister. Ved pladsen er der en badebro til brug for sejlere og badende. Gode muligherder for surfing, kajakroning og anden vandsport.

Det er også en god ide at medbringe en fiskestang. Ude på spidsen af tangen løber en 4m. dyb sejlrende, der om sommeren giver fantastiske muligheder for fangst af hornfisk og senere på sæsonen ørreder.Upload dine billeder

   Anmeld Skårupøre Camping   

Informationer

Fyn
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 62232147 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Skårupøre Strandvej 56a , 5881 Skårup


   Anmeld Skårupøre Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Skårupøre Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Skårupøre Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Skårupøre Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Skårupøre Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Skårupøre Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Skårupøre Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Skårupøre Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Skårupøre Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.