Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Skærbæk Familie Camping


På Skærbæk Familie Camping bor gæsterne midt i naturen, tæt ved byen. På Skærbæk Familie Camping kan du trave lange ture i skoven, fiske i naturskønne områder, opleve marskens fugleliv, besøge Ribe og Tønder, Danmarks ældste byer og være tæt ved Europas bedste strand.

Hos Skærbæk Familie Camping har børnene god mulighed for at komme i kontakt med dyr. Pladsen har geder, ænder, høns, kaniner og en voliere. Børn oplever ofte ikke nærkontakten til dyrene i deres dagligdag. Her får de rig mulighed for at indhente det forsømte.

Der er to legepladser. En til de små og en til de store børn. Her er der mange muligheder for at få brugt nogle kræfter og at tilbringe mange spændende timer.

Skærbæk Familie Camping er medlem af små pladser som er en sammenslutning af små pladser, der sammen sikrer hygelige forhold og nærhed til de enkelte campister.Upload dine billeder

   Anmeld Skærbæk Familie Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 74752222 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Ullerupvej 76, 6780 Skærbæk


   Anmeld Skærbæk Familie Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Skærbæk Familie Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Skærbæk Familie Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Skærbæk Familie Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Skærbæk Familie Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Skærbæk Familie Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Skærbæk Familie Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Skærbæk Familie Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Skærbæk Familie Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.