Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Skanderborg Sø Camping


Skanderborg Sø Camping er en hyggelig plads, hvor smuk og varieret natur skaber en dejlig ramme for et afslappet ophold. Campingpladsen er en tidligere frugtplantage og flere end 80 af de gamle frugttræer og mange andre buske og træer, sørger for en smuk baggrund samt god læ og skygge.

På campingpladsen kan I hygge jer ved vores lille børnevenlige sandbadestrand med rent vand og både sol og skygge. I kan leje kanoer og robåde med redningsveste, en kanotur på søerne og Tåning å er en naturoplevelse i særklasse; flot, fredelig og fuldstændig afstressende.

I kan fiske gratis når I bor på pladsen, Skanderborg sø er kendt som en af de bedste medefiskesøer i Europa, med en stor bestand af brasen, skaller og aborrer. I højsæsonen kan I deltage i forskellige arrangementer f.eks. snobrødsbagning eller skattejagt for børnene. Der er mulighed for lejrbål for de unge eller en hyggelig "spis sammen aften" for de voksne.

Hver dag er der fodring af dyrene, hvor børnene gerne må hjælpe til. Af øvrige aktiviteter på pladsen er bl.a. minigolf, bordtennis, bordfodbold, streetbasket, beachvolley og poolbillard. Skanderborg Sø Camping er medlem af Cykling Danmark. Cykling er en ideel måde at opleve den fantastiske natur omkring Skanderborg på.Upload dine billeder

   Anmeld Skanderborg Sø Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 86511311 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Horsensvej 21, 8660 Skanderborg


   Anmeld Skanderborg Sø Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Skanderborg Sø Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Skanderborg Sø Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Skanderborg Sø Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Skanderborg Sø Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Skanderborg Sø Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Skanderborg Sø Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Skanderborg Sø Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Skanderborg Sø Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.