Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Skarresø Camping Jyderup


Skarresø Camping Jyderup er en dejlig campingplads midt i den Vestsjællandske Naturpark Åmosen. Direkte ned til Skarresø og skoven, hvor der er fred og ro, men også aktiviteter. Pladsen er tre-stjernet.

Pladsens legeplads blev renoveret i 2007/2008. Derudover kan børn og voksne forlyste sig på pladsens petanquebane eller krolfanlæg (krolf er en mellemting mellem krocket og golf, hvor man slår kuglerne i hul med en krocketkølle).

Der er ture med mulighed for at se havørne og grillaftener og hundeleg i hundegården.

Skarresø Camping fremstår i dag som en mindre moderne handicapvenlig plads med 117 enheder.Upload dine billeder

   Anmeld Skarresø Camping Jyderup   

Informationer

Sjælland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 59277660 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Slagelsevej 40, 4450 Jyderup


   Anmeld Skarresø Camping Jyderup   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Skarresø Camping Jyderup.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Skarresø Camping Jyderup. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Skarresø Camping Jyderup

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Skarresø Camping Jyderup:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Skarresø Camping Jyderup en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Skarresø Camping Jyderup. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Skarresø Camping Jyderup egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Skarresø Camping Jyderup før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.