Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Skarrev Camping


Skarrev Camping ligger meget smukt på nordsiden af Aabenraa fjord i Sønderjylland. Pladsen ligger helt unikt helt nede på stranden ud til revet. Her kan du feriere med vandkanten kun få meter væk.

Pladsen bestræber sig på at give alle gæster en oplevelse af original campingferie som campingferie startede. Der er ingen marmor på væggene, men dog nye bad- og toiletfaciliteter, der er ingen overfyldte pladser og endeløse rækker af campingvogne og støjende trafik igennem pladsen. Der er til gengæld masser af hygge og atmosfære og ægte Sønderjysk lune. Frisk badevand og den smukkeste natur, med skoven og fjorden som nabo. Der er et væld af muligheder for udflugter til seværdigheder og oplevelser i naturen. Alle pladser er placeret i overensstemmelse med naturens form og indretning.

Der er legeplads med gynger, vipper, karruseller og div. redskaber. Området danner perfekte rammer for en god gang "røvere og soldater". Der er ingen nævneværdig trafik på pladsen, ingen asfalt.Upload dine billeder

   Anmeld Skarrev Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 74617421 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Skarrevvej 334, Løjt Skovby, 6200 Aabenraa


   Anmeld Skarrev Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Skarrev Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Skarrev Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Skarrev Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Skarrev Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Skarrev Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Skarrev Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Skarrev Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Skarrev Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.